Ahşap Mutfak tezgahlarında dikkat etmemiz gereken hususlardan birisi ağaç cinsi. İğne yapraklı (çam, ladin, göknar) ve yumuşak dokulu, özgül ağırlığı düşük ağaç cinslerini önermemekteyiz.
Bilenor Orman Ürünleri olarak Kayın, Meşe ve Ceviz ağaçlarından masif ahşap tezgah üretmekteyiz. Bu ağaç cinslerinin hepsini gönül rahatlığıyla ahşap tezgahlarınızda kullanabilirsiniz.
Ahşap mutfak tezgahı yüzeylerine ahşap koruyucu yağ önermekteyiz. Bu sayede yemek, çay, kahve, alkol gibi lekelere ve 100 dereceye kadar sıcaklığa dayanıklı hale gelmekte ahşap tezgahınız.
Yüzeyde oluşabilecek herhangi bir deformasyonda ise bölgesel zımpara yapıp, tekrar yağ uygulaması yapmanız yeterli olacaktır. Yüzeyi yenilenebilen tek tezgah çeşidi ahşap tezgahtır.
Ayrıca evye ve ocak için açılan yerlerden çıkan tezgah parçalarını kesme tahtası ve nihale olarak da kullanabilirsiniz.
Ahşap mutfak tezgahı mermer, koryan gibi ürünlere göre daha ekonomik ve yüzeyi yenilenebilir doğal bir üründür.
Masif ahşap mutfak tezgah fiyatlarımız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.